Едно дълго и скучно лято, прекарано в града – между 6

...
Едно дълго и скучно лято, прекарано в града – между 6
Коментари Харесай

Как се сбъдват мечти - открит урок по визуализиране

Едно дълго и скучно лято, прекарано в града – между 6 и 7 клас нямаше какво толкоз да върша , че хванах един кадастрон, цялата си сбирка от Cosmopolitan и Glamour, лепило, ножица и няколко от тези писалки с брокат, които всички имахме. И започнах да класифицирам изрезките, които ми грабваха окото –  подреждах някаква не напълно осъзната фантазия за живота си . Тогава Законът на привличането* все още не беше известен, не знаех, че мога да " изманифестирам " фантазиите си... Но ще ми повярвате ли, в случай че ви кажа, че всички места от този колаж, съм посетила? Дубровник, Милано... всичките.  

Напълно ви разбирам, в случай че смятате, че тези неща с визуализацията и силите са цялостна измислица. Никой не ви дава 100% гаранция, че ще получите всичко, което си пожелаете  – няма по какъв начин. Но аз ви подсигурявам 100% две неща: първо, след едно такова " упражнение " ще имате по-ясна визия за задачите си и посоката, в които ви се желае да вървите, и второ – мигновено ще повдигнете настроението си. И по този начин: по какъв начин да си извършите vision board или табло за визуализация?

По старомодния метод

Ако не ви е жалост за няколко унищожени списания, колажът е страховит метод: 1) да запълните време, когато ви е скучно; 2) да релаксирате (защото мозъкът се концентрира върху нещо приятно); 3) да създадете нова украса за някоя от голите стени в дневната. 

Няма правила при основаването на подобен колаж, с изключение на да отразява откровените ви стремежи. Къде се виждате след 5 години? А след 10? Как се надявате да се развие животът ви? Всички тези въпроси сами по себе си са значими, даже и да не вярвате на " ню ейдж измислици ". 

Изберете тези фотоси, които в действителност ви " приказват ". Колажът ви би трябвало да отразява вас. Ако в действителност планирате да го окачите на някоя стена в дома си, можете да го превърнете в същинско произведение на изкуството – да изберете цветова гама, която хармонира с обзавеждането ви, или да деянията артистичност и да нарисувате самобитни рамки към изрезките, цветя, звездички – каквото ви идва от вътрешната страна. 

Важен миг от процеса е да си визиите чувството от това фантазиите ви да се осъществен. Визуализацията единствено оказва помощ да достигнем възприятието, което желаеме да изпитваме. Когато гледате своето табло, потопете се в чувството, което пробужда всяко изображение. 

Дигитално

Има причина Pinterest да е една от обичаните платформи на доста дами. Ако сте образно насочени и ви харесва лекотата, с която можете да създавате и редактирате таблата в уеб страницата, то Pinterest е идеалният избор. Таблото ви може да бъде private и единствено вие да виждате какво има в него, или да го споделите, с цел да се въодушевяват почитателите ви

Моето табло в Pinterest се споделя Life goals и е изненадващо да видя, че целите ми не са се трансформирали фрапантно, откогато бях на 13. Все още желая да пътувам, да имам мощни другарства, комфортен дом и семейство. Това е още една страхотна страна на таблото за визуализация – в случай че го извършите през днешния ден, след няколко години ще можете да видите какво се е трансформирало .

Любимият ми откъс, който като че ли съществува за такива мотиви, е:  " Твоят живот е твоята история. Пиши я добре, редактирай я постоянно ". И като множеството цитати, които циркулират в мрежата, не е ясно на кого е, само че постоянно съумява да ме въодушеви и да ми подсети, че в никакъв случай не е късно да редактираме историята си .  

* Законът за привличането гласи, че всяко позитивно или негативно събитие, което ни се случва, всъщност е привлечено от самите нас.

 
Как да сбъднете фантазиите си? Ключът е в пълноценното всекидневие

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР